Užas kod Šibenika: Devetnestogodišnjak ubio oca, majku pa presudio sebi?

Dusko Jaramaz/PIXSELL

Policija ga traži, a on se, navodno, trenutačno skriva u jednom stanu u Šibeniku i naoružan je.

Jutros oko 11.15 sati nakon dojave u Cisti Velikoj u svojoj kući pronađen je mrtav 45-godišnjak, pripadnik Specijalne jedinice policije Split, javila je PU splitsko dalmatinska.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o stravičnom kaznenom djelu. Naime, 45-godišnjeg policajca M.Š. ubio je njegov 19-godišnji sin. U svog oca ispucao je pet ili šest metaka iz njegovog službenog pištolja, piše Slobodna Dalmacija.

24 sata pišu da je ubio još i svoju majku i djevojku. Policija ga traži, a on se, navodno, trenutačno skriva u jednom stanu u Šibeniku i naoružan je.

Kako piše Slobodna Dalmacija, ubojstvo se dogodilo u subotu u poslijepodnevnim satima. Tijelo poginulog 45- godišnjaka nađeno je tek u nedjelju ujutro, nakon što je navodno brat supruge poginulog 45- godišnjaka više puta zvao na fiksni telefon.

Budući da se nitko nije javljao, šurjak poginulog je zvao policiju, koji su pronašli tijelo stradalog pokriveno dekama,što je očiti znak da ga je ubojica pokušao sakriti.

“Nakon dojave, u mjestu Čista Velika u svojoj obiteljskoj kući pronađen je mrtav 45-godišnji muškarac, pripadnik Specijalne jedinice policije Split. Okolnosti smrti se utvrđuju očevidom, a poduzimaju se i sve druge mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica vezanih za ovaj događaj”, navodi šibenska policija.

Čista Velika je pod opsadom brojnih pripadnika Interventne policije i kriminalista, neki od policajaca naoružani su i snajperima.

Jutarnji list navodi da je pronađeno je žensko tijelo u selu Mol Polača! Prema neslužbenim informacijama, radi se o majci, leš je pronađen na polju prema Stankovcima.

Policija pronašla i leš ubojice. Nakon što je ubio majku i oca, mladić je presudio sebi!


Komentari