UPEČATLJIVA PORUKA MILIJANA BRKIĆA: Glavni tajnik HDZ-a još jednom ‘zapalio’ internet (FOTO)

Zeljko Lukunic/PIXSELL

Na današnji dan, Republika Hrvatska postala je međunarodno priznata država.

Čak dvadeset svjetskih država, i to svih 12 članica tadašnje Europske zajednice (Francuska, Njemačka, Italija, Belgija, Nizozemska, Luksemburg, Velika Britanija, Danska, Irska, Grčka, Španjolska, Portugal) te još Austrija, Kanada, Bugarska, Mađarska, Poljska, Malta, Norveška i Švicarska, na današnji su dan službeno priznale Republiku Hrvatsku.

Čelnici političkih stranaka, ali i ostali političari putem društvenih mreža prisjećaju se 90-ih i dana kada je naša država vodila tešku bitku za samostalnost, suverenost i neovisnost, a posebno upečatljiva poruka je ona glavnog tajnika HDZ-a, Milijana Brkića.

Naime, na svom Facebook profilu objavio je pjesmu Daleke obale ”Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj” uz poruku u kojoj se prisjetio događanja tijekom Domovinskog rata, ali i riječi prvog hrvatskog predsjednika, dr. Franje Tuđmana.

”Međutim iako samostalna, Republika Hrvatska nije bila i slobodna. Tih smo se godina borili za svaki pedalj naše Domovine u borbi s četvrtom svjetskom vojnom silom vodivši obrambeni rat gdje je poginulo preko 15 000 hrvatskih branitelja.”, dio je Brkićeve poruke koja je u kratkom vremenskom periodu prikupila preko oko tisuću lajkova.

Capture

>>> RAZDRAGANA JAVNOST ODUŠEVLJENA KOLINDOM: Ovakvom slikom ne može se pohvaliti nijedan predsjednik (FOTO)


Komentari