UMIROVLJENICA OSVOJILA 645 TISUĆA EURA! Ovo joj nije prvi dobitak: Otkrila je svoju formulu za uspjeh

Foto: Hrvatska Lutrija

Nakon što je 17. ožujka u igri Eurojackpot osvojila dobitak 5+1 od 645.095,60 €, simpatična umirovljenica iz Zagreba jučer je stigla na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije.

“S vama sam od samog početka, gotovo 50 godina i nikad ne propuštam priliku za igrom i dobitkom”, rekla je sretna dobitnica djelatnicima Hrvatske Lutrije. Svoj listić je uplatila na prodajnom mjestu ovlaštenog partnera Tisak u Zagrebu, Jablanska cesta 80.

“Najčešće odigram u Kauflandu, no ukoliko nisam u blizini, onda to učinim na drugom prodajnom mjestu kod kojeg se nađem. Bitno je odigrati kako bih se imala čemu nadati”, govori kroz smijeh umirovljenica koja uglavnom igra Loto 7, Loto 6 i Eurojackpot.

Do sada je osvajala manje dobitke, a njena formula za uspjeh u igrama je – ne mijenjati brojeve.

“Igram iste brojeve, moje brojeve, a radi se o datumima rođenja mojih najbližih. Uvijek sam vjerovala da će se jedan veliki dobitak dogoditi i meni, a sigurna sam da sreća prati uporne i one koji vjeruju da je sve moguće”, rekla je dobitnica i dodala: “Listić nisam zaboravljala uplatiti ni kad sam tijekom radnog vijeka bila na godišnjem odmoru.”

Ovaj vrijedan dobitak iskoristit će kako bi financijski pomogla obitelji, ali i potrebitim ljudima, kojih je, kako kaže, sve više.

“Treba pomagati, posebice onima kojima je najpotrebnije. Zato ću nastaviti s igrom i vjerovati u još jedan dobitak – kako bi opet mogla pomoći”.

Na samom kraju uputila je poruku svim igračima: “Igrajte sve igre, ne odustajte i čekajte jer dobitak će prije ili poslije doći. Bitno je imati kontinuitet u igranju i vjeru u dobitak”.


Komentari