Uhićena još trojica: Ubojica se prijateljima o ubojstvu roditelja povjerio na rođendanskoj zabavi

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Istraga otkriva nove šokantne detalje.

Policijska uprava Šibensko-kninska jutros je izvijestila o tijeku kriminalističkog istraživanja nad Tinom Šunjergom (19) koji je u subotu i nedjelju u Čistoj Velikoj u zaleđu Vodica vatrenim oružjem ubio oca Marina i majku Silvu. 

Vezano za jučerašnje događaje u Čistoj Velikoj obavještavamo Vas da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 19-godišnjakom za dva kaznena djela teškog ubojstva. Osim toga provodi se kriminalističko istraživanje i nad jednim maloljetnikom, 18-godišnjakom i 20-godišnjakom za neprijavljivanje počinjenog kaznenog djela.

U tijeku su i sve druge mjere i radnje u cilju prikupljanja svih raspoloživih činjenica i dokaza za ovo kriminalističko istraživanje, koje se provodi u koordinaciji s Županijskim državnim odvjetništvom u Šibeniku“, izvijestila je jutros policija.


ŠibenikIN piše kako 19-godišnjak nije bio sam kada je u polju kod Čiste Velike iz vatrenog oružja ubio svoju 45-godišnju majku. S njim je bio još jedan mladić koji je jučer također uhićen. Druga dvojica mladića znala su za ubojstvo jer im se Šunjerga svima povjerio kasnije kada su zajedno pili po kafićima u Vodicama.

Šunjerga je prvo oko 16 sati ubio majku, a dva sata kasnije i oca. Poslije su bili na rođendanskoj zabavi u privatnoj kući u vodičkom zaleđu, gdje je bilo dvadesetak osoba. Na toj zabavi bila su dvojica mladića kojima je Šunjerga rekao što je učinio, ali oni to nisu prijavili policiji.

Tin Šunjerga uhićen je sinoć oko 19 sati u Tribunju, nakon što su specijalci otvorili vatru na njegov Mercedes, jer im je pokušao pobjeći.

>>> Pucao na policajce: Uhićen mladić osumnjičen za ubojstvo oca i majke

Komentari