U POTRAZI STE ZA POSLOM? Donosimo top 10 prilika u Zagrebu: Traže se urednici, kemičari, agenti i prodavači

Ilustracija (Foto: Pexels)

Tifon d.o.o. zapošljava asistenta u marketingu i komunikacijama (m/ž). Rad se izvršava u Zagrebu, a rok za prijavu je 12.01.2022. Posao uključuje praćenje, izradu i implementaciju plana sadržaja za društvene mreže u suradnji s digitalnom agencijom. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Cuspis d.o.o. traži voditelja (m/ž) ureda u Zagrebu. Prijave traju do 11.01.2022. Poslodavac nudi rad stabilnom poduzeću u mladom timu, redovna primanja, priliku za učenje i napredovanje te službeni bicikl. Prijaviti se možete putem linka.

 KTC d.d. traži prodavača na benzinskoj stanici (m/ž). Mjesto rada je Prilesje. Traži se osoba sa završenom srednjom stručnom spremom, trgovačkog usmjerenja. Prijave se zaprimaju do 13.01.2022. ovdje.

Profil Klett d.o.o. zapošljava urednika (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete do 07.01.2022. Posao obuhvaća razvoj i izradu izdavačkog plana za obvezna i neobvezna edukativna i promotivna izdanja. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnika (m/ž) za rad u poslovnici. Rad se izvršava u Samoboru, a prijave traju do 23.01.2022. Traži se osoba koju odlikuju profesionalnost, odgovornost i ljubaznost. Prijavite se ovdje.

Overseas Trade Co. Ltd. d.o.o. traži skladišnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Hrvatski Leskovac, a rok za prijavu je 11.01.2022. Poslodavac traži 10 radnika kojima nudi smjenski rad prijepodne i poslijepodne uz početnu plaću s dodacima u iznosu od 5000kn te dodatne mjesečne stimulacije. Prijave se zaprimaju ovdje.

Sunce hoteli d.d. traže agenta u rezervacijskom centru (m/ž). Rad se izvršava u Zagrebu, a prijave traju do 15.01.2022. Posao obuhvaća komunikaciju s klijentima putem telefona, e-maila i chata, kalkulaciju smještaja i ostalih usluga te unos rezervacija u sustav. Prijaviti se možete putem linka.

Zamax Plin d.o.o. traži Administratora i IT podršku (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – Resnik. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu i mogućnost napredovanja te plaću u iznosu od 6000kn do 7000kn. Kandidat mora imati završenu srednju stručnu spremu i 1 godinu radnog iskustva. Prijave se zaprimaju do 22.01.2022. putem linka.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava kemičara (m/ž) u Istraživanju razvoja. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 16.01.2022. Posao uključuje rad u kemijskom laboratoriju za organsku sintezu na sintezi, izolaciji i separaciji kemijskih supstanci. Prijavite se putem brze prijave.

Privatna stomatološka ordinacija Mirjana Dujmović traži dentalnog asistenta. Rad se izvršava u Zagrebu, Vrbani. Rok za prijavu je 10.01.2022.Poslodavac nudi stimulativna primanja, ovisno o iskustvu i vještinama, stalni radni odnos te unaprijed definiran smjenski rad. Prijave se zaprimaju ovdje.

Za još veći izbor poslova kliknite na link. Sretno u pronalaženju posla!

 


Komentari