U POTRAZI STE ZA POSLOM? Donosimo top 10 prilika u Zagrebu

Ilustracija (Foto: Pexels)

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Amrest Adria d.o.o.  / KFC zapošljava djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac omogućuje konkurentnu plaću, 2 slobodna dana tjedno, uvećanu naknadu za noćni rad, nedjeljom i praznikom te plaćene troškove prijevoza. Prijave traju do 05.12.2021., a zaprimaju se putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži specijalista za planiranje potražnje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Posao obuhvaća izradu plana potražnje, izvještaje o upravljanju zalihama i točnost plana potražnje te odabir artikala i dobavljača za koje će se raditi plan potražnje. Prijaviti se možete do 29.11.2021. putem brze prijave.

Wasi d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Rok za prijavu je 29.11. 2021. Rad se obavlja u Zagrebu u skladištu na Jankomiru. Radno mjesto zahtijeva rad u smjenama, preuzimanje robe, lijepljenje deklaracija, odvajanje i pakiranje robe. Prijavite se ovdje.

Zamax Plin d.o.o. traži studenta za ispomoć u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb-Resnik, a prijave traju do 09.12.2021. Potrebna je ispomoć u knjiženju URA, izvoda, odlaganju dokumentacije te za rad ostalih pomoćnih poslova. Prijave se zaprimaju putem linka.

Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnika za rad u poslovnici (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 09.12.2021. Kandidat mora posjedovati osnovne vještine rada na računalu, profesionalnost, odgovornost i ljubaznost te spremnost na timski rad. Prijavite se ovdje.

Zamax Plin d.o.o. traži administrativnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 31.12.2021. Posao obuhvaća ažuriranje dokumentacije, odgovornost za nabavu uredskog i potrošnog materijala te izradu izvještaja. Prijaviti se možete putem brze prijave na linku.

Miles Lift d.o.o. zapošljava montera dizala (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Kandidat mora imati završeno obrazovanje smjera električar, bravar ili neka slična zanimanja. Prijave se zaprimaju do 05.12.2021., a prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

TPK-Zavod d.d. zapošljava NDT inženjera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 06.12.2021. Poslodavac omogućuje redovna primanja, ugodne uvjete rada te dinamičan timski rad i stručno usavršavanje. Prijave se zaprimaju putem linka.

Globalna hrana d.o.o./McDonald’s traži radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Posao obuhvaća pripremu legendarnih McDonald’s burgera i krumpirića i visokotehnološki opremljenom prostoru. Prijave se zaprimaju do 02.12.2021. putem linka.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava dispečera u proizvodnom centru (m/ž). Mjesto rada je Zagreb , a rok za prijavu je 05.12.2021. Kandidat mora biti komunikativan, spreman na rad u smjenama te imati napredno znanje Microsoft Office paketa. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u potražnji!


Komentari