U POTRAZI STE ZA POSLOM? Donosimo top 10 prilika u Zagrebu

Foto: Pexels/ Ilustracija

Tražite poaso? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

 Metro Cash & Carry d.o.o. traži specijalista za planiranje potražnje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Kandidat mora imati završenu višu ili visoku stručnu spremu, izvrsne analitičke i komunikacijske vještine kao i uporsnost za brzo usvajanje novog znanja. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Dobro Rješenje d.o.o. / Vrtni centar Flora zapošljava voditelja odjela (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Radno mjesto obuhvaća poslove pregovaranja i komunikacije s dobavljačima /kupcima, naručivanje robe, izradu kalkulacija, vođenje brige o zalihama te savjetovanje  kupaca i prodaju proizvoda. Prijave se zaprimaju putem linka.

Volonterski centar Zagreb traži izvršnog direktora (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Osoba mora biti sposobna voditi tim Volonterskog centra Zagreb obavljajući kompetentno, profesionalno i odgovorno postavljena zaduženja. Prijavite se putem linka.

Wasi d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž). Rad se obavlja u Zagrebu u skladištu na Jankomiru. Radno mjesto zahtijeva rad u smjenama, preuzimanje robe, lijepljenje deklaracija, odvajanje i pakiranje robe. Prijavite se ovdje.

Dupin d.o.o. traži samostalnog referenta u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac omogućuje slobodne vikende, napredovanje, redovna primanja i božićnice. Prijave se zaprimaju putem brze prijave na linku.

Tarsier GmbH traži osobu za radnu poziciju senior software developer & architect for real-time AI image processing systems (m/f/d). Mjesto rada je Zagreb. Kandidat bi trebao biti sposoban razvijati AI/ML sustave za obradu slika u stvarnom vremenu za nadzor zračnog prostora, kontinuirano poboljšavata i predlagati nove koncepte za softversku arhitekturu. Prijavite se putem brze prijave.

Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnika za rad u poslovnici (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Kandidat mora posjedovati osnovne vještine rada na računalu, profesionalnost, odgovornost i ljubaznost te spremnost na timski rad. Prijavite se ovdje.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. zapošljava tehničara-podešivača linije i uređaja u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Posao obuhvaća podešavanje opreme i brige o ispravnosti opreme, provjera ispravnosti opreme, provođenje tehnološke discipline i brige o kvaliteti proizvoda. Prijavite se putem linka.

Oganj d.o.o. traži specijalista u odjelu prodaje i marketinga  (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac omogućuje stimulativne prihode povezane s ostvarenim rezultatima, dodatno usavršavanje i rad u ugodnom okruženju u poslovnom centru s modernom IT opremom. Prijave se zaprimaju putem linka.

Ziegler d.o.o. traži kontrolora kvalitete (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac traži 2 radnika koji posjeduju  srednju, višu ili visoku stručnu spremu, vozačku dozvolu kategorija B,C te je poželjno dvogodišnje radno iskustvo u odjelu proizvodnje vozila. Prijavite se ovdje.

 Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!


Komentari