U Hrvatsku ušlo 5000 Imigranta, problem HLADNOĆA

Facebook / Ilustracija

Od početka krize do sada u Hrvatsku je ušlo 77 tisuća imigranata.

Nema kraja imigrantskom priljevu. Kako doznaje 24.sata.hr, imigranti i dalje pristižu u kamp Opatovac, u kampu se trenutno nalazi oko tisuću ljudi, a kako je noćas stiglo još desetak autobusa možda i više. Osim autobusa dovode ih i policijska vozila. Najviše imigranata dolazi iz Bapske, a manji dio iz Tovarnika.

Tijekom jučerašnjeg dana u Hrvatsku je ušlo oko 5 tisuća migranata, što je 2 tisuće manje nego dan ranije. Iz privremenog centra u Opatovcu sve osobe su se prevozile autobusima i vlakovima prema mađarskoj granici. Trenutno se u Opatovcu nalazi oko tisuću imigranata. Najviše ih je ušlo na području Bapske, dok je od početka migracijske krize u Hrvatsku ušlo 77 tisuća ljudi, prenosi MUP.

Prijevoz do granice s Mađarskom autobusima i dalje teče neometano, a imigranti stalno dolaze i odlaze. No, kako je jesen ove godine vrlo hladna, imigrantima se pruža sve potrebno kako bi im bilo toplije. Vlasti razmatraju opciju da postave u kampu zimske šatore, ali za sada su postavili grijalice.

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu jutros nema dužih čekanja. Za sav promet zatvoreni su granični prijelazi sa Srbijom: Ilok, Ilok 2, Principovac, Principovac 2 i Batina, prenosi HAK.

>>>Jučerašnji val najslabiji, VEČERAS DOLAZI JOŠ 5000 IMIGRANTA?


Komentari