U Hrvatskoj danas nema novooboljelih: Smanjuje se i broj aktivno zaraženih koronavirusom

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je danas najnovije podatke o broju osoba zaraženih koronavirusom u Hrvatskoj.

U posljednja 24 sata nema novooboljelih osoba od koronavirusa u Hrvatskoj, pa je tako ukupan broj oboljelih osoba ostao na 2247.

Do sada je testirano 68.267 osoba, od toga 270 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju je 12 osoba. Od toga su na respiratoru 3 pacijenta.

Ukupan broj ozdravljenih je 2113, što je 8 novoozdravljenih u 24 sata. Ukupan broj preminulih je 103, što znači da je aktivno zaraženih 31.

Stožer u priopćenju podsjeća da je pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. “Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana”, poručuju.

Također su izvijestili da pozivni centar 113 više nije u funkciji, te da sve informacije vezane uz koronavirus građani mogu pronaći na internetskim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr.

Zagreb danas ponovo bez novozaraženih koronavirusom: Bandić otkrio tko je kriv za jučerašnje urušavanje krova u Mesničkoj

Komentari