U 26. godini preminuo mladi nogometaš: ‘Ne možemo riječima opisati ovu preveliku tugu i bol zbog tvog odlaska’

Foto: Facebook

Odlazak Mateja Kneževića zavio je Slavoniju u crno. Mladić iz Gundinaca preminuo je u 26. godini od posljedica teške prometne nesreće koju je doživio u kolovozu prošle godine. Kako bi mu pomogli u troškovima liječenja, njegovi prijatelji organizirali su humanitarni koncert na kojem su nastupila brojna imena s domaće glazbene scene, piše 035portal.

Usprkos višemjesečnom liječenju, Mateju nije bilo spasa. Od mladog nogometaša oprostio se njegov nogometni klub Gundinci. Zvali su ga Messi.

“Prijatelju, počivaj u miru. Uvijek ćeš biti u našim srcima. Zajedno smo pisali prošlost i stvarali budućnost i biti ćeš za sva vremena upisan u anale nogometnog kluba Gundinci kao član jedne od najtalentiranijih i najuspješnijih generacija. Nema tih slova, riječi kojima možemo opisati tugu tvojim preranim odlaskom Posljednji pozdrav dragi Messi, bori se,driblaj i vladaj nebeskim terenima”, napisali su i izrazili sućut obitelji.

Od Mateja su se oprostili i iz klubova Sikirevci i “Tomislav” Donji Andrijevci.

“Dragi naš Mesi, Ne možemo riječima opisati ovu preveliku tugu i bol zbog tvog odlaska. Izgleda da je Bog baš htio da se preseliš na nebeske travnjake i tamo postaneš dio najbolje moguće ekipe. Uvijek ćeš biti dio nas. Počivaj u miru, a mi ćemo te čuvati u našim mislima i srcima”, poručili su iz nogometnog kluba Sikirevci.

“Nažalost, kasno sinoć stigla nam je tužna vijest koja je pogodila sportsku javnost u našoj okolici. Igrač NK “Sikirevci”, Matej Knežević, svima nama poznat kao Messi, preminuo je nakon borbe s teškim ozljedama zadobivenim u prometnoj nesreći krajem kolovoza prošle godine. Nogometni klub “Tomislav” ovim putem želi izraziti sućut obitelji, prijateljima, nogometnom klubu “Sikirevci”, kao i svima koji su poznavali Mateja. Neka im dragi Bog pruži utjehu u ovim teškim trenucima. Počivao u miru Božjem”, napisali su iz kluba Tomislav.


Komentari