TRK NA PLITVICE Snižavaju se cijene ulaznica u listopadu, evo koliko ćete platiti!

Plitvička jezera (Foto: Plitvice Film Festival)

Listopad je mjesec hrvatskog turizma. Tim povodom i Nacionalni park Plitvička jezera prigodno snižava cijene ulaznica.

“Možemo reći da je sezona bila zadovoljavajuća, a vjerujemo da će i posezona biti dobra. Inače, kako bismo sezonu što više produljili, osigurali smo razne pogodnosti za posjetitelje tijekom jesenskih i zimskih mjeseci, a uključili smo se i u akciju Ministarstva turizma i sporta “Mjesec hrvatskog turizma”, koja je počela 1. listopada. Za posjetitelje smo u listopadu pripremili promotivne cijene gastro ponude tijekom cijelog mjeseca te promotivne cijene ulaznica od 15. do 24. listopada”, rekao je ravnatelj Javne ustanove Plitvička jezera Tomislav Kovačević za Večernji.

Snižene cijene bit će u periodu od 15. do 24. listopada. Za odrasle i studente tada će cijena biti 100 kuna, dok je inače ta cijena do 14. listopada te poslije 24. listopada nešto viša. Za odrasle koji nisu u grupama iznosi 180 kuna, za one u grupama je pak 160 kuna.

Studenti u periodu do 14. listopada i nakon 24. listopada plaćaju 110 kuna ako nisu u grupama, a ako su u grupi platit će 100 kuna.

Cijena ulaznica za djecu od 7 do 18 godina bit će 35 kuna u promotivnom periodu, dok je sada 50 kuna za pojedince, a 45 kuna za one u grupama. I dalje ostaje da djeca do 7 godina i osobe s posebnim potrebama s invaliditetom preko 50 posto ne plaćaju ulaznicu.

Na Plitvičkim jezerima između ostalog možete iznajmiti i drveni čamac i uživati u vožnji jezerom Kozjak u periodu od 10 do 18 sati. Cijena najma iznosi 70 kuna po satu.


Komentari