Traže se ljubitelji čokolade, programeri, referenti: Donosimo top 10 poslova u Zagrebu i okolici

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Hrvatska komora arhitekata traži stručnog referenta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se može do 08.11.2021. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema upravno- pravne struke i trogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Prijavi se putem linka!

Tifon d.o.o. zapošljava gastro prodavača / prodavača (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 04.11.2021. Poslodavac nudi dinamičan i raznolik posao, plaćene mjesečne troškove prijevoza i prehrane te dodatne stimulacije na plaću svaki mjesec. Prijavi se putem linka.

Makpharm d.o.o. traži stručnog suradnika (m/ž) na području Zagreba. Rok za prijavu je 01.11.2021. Od kandidata se zahtjeva visoka stručna sprema, a radno mjesto obuhvaća promociju lijekova u distribuciji tvrtke stoga je poželjno da je kandidat magistar farmacije, doktor medicine ili veterinarske medicine. Poslodavac će se pobrinuti za stimulativna primanja, službeno vozilo, mobitel i računalo. Prijavi se!

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Rok za prijavu je 18.11.2021. Potreban im je programer iOS-a i/ili Android programer koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijavi se putem linka!

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava inženjera građevine (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave traju do 14.11.2021. Poslodavac omogućuje osobni automobil, mobitel, plaćanje smještaja ukoliko kandidat nije iz Zagreba. Dok se od kandidata traži viša stručna sprema i trogodišnje radno iskustvo. Prijavi se ovdje!

Proficio d.d. traži samostalnog računovođu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se može do 01.11.2021. Poslodavac traži osobu koja će svojim kvalitetama doprinijeti razvoju organizacije, te posjedovanje iskustva i vještina potrebnih za samostalno obavljanje računovodskih poslova društva iz sektora turizma. Prijavi se putem linka!

Dupin d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 31.10.2021. Traže ljubitelja čokolade, kolača i ostalih delicija koji će vršiti prodaju i rad na blagajni. Poslodavac će se pobrinuti za stimulativna primanja i stalni radni odnos. Prijavi se!

Odvjetničko društvo Ilej & Partneri d.o.o. zapošljava recepcionera / administrativnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave traju do 01.11.2021.Traže osobu koja tečno aktivno koristi engleski jezik i izvrsno poznaje rad na računalu te je poželjno prethodno radno iskustvo na sličnim poslovima. Prijavi se ovdje!

Ziegler d.o.o., Kutina traži programskog inženjera – inženjer elektrotehnike (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 24.11.2021. Poslodavac omogućuje rad u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima te mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja. Od kandidata se traži viša ili visoka stručna sprema elektrotehnike ili srodnog zanimanja i dvogodišnje radno iskustvo na poslovima programiranja. Prijavi se putem linka!

Camaloon zapošljava stručnjaka za korisničku podršku (m/ž) koji će raditi iz udobdnosti
vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Rok za prijavu je 06.11.2021. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijavi se!

Sretno kandidatima! Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr.


Komentari