TOŠE PROESKI SPAJAO JE NESPOJIVO Tošina izvedba kojom je rasplakao preko milijun ljudi (VIDEO)

Facebook

Ranom zorom prije točno osam godina cijelu regiju šokirala je vijest o tragičnoj smrti ”makedonskog slavuja”.

U automobilskoj nesreći 16. listopada 2007. godine život je izgubio toliko voljeni 26-ogodišnji Toše Proeski. U automobilu su tada bili Tošina menadžerica Ljiljana Petrović i njegov prijatelj Georgi Georgijevski koji je upravljao automobilom u trenutku kad su se sudarili s kamionom koji je na autocesti vozio ispred njih. Dok je on zbog nesreće procesuiran te je dobio dvije godine zatvora, Ljiljana se povukla iz javnog života i odlučila da više nikada nikome neće biti menadžerica, kao ni da više neće imati nikakve veze s glazbenom industrijom.

Za Tošom ne prestaju tugovati njegovi najmilji, koji mu svakodnevno odlaze na grob. Njegova majka Dominika izlazi iz kuće samo kako bi mu otišla zapaliti svijeću i odnijeti cvijeće na posljednje počivalište u Kruševu gdje godine na današnji dan pristižu brojni fanovi neprežaljenog pjevača.

>>> Najpoznatije TEORIJE ZAVJERE o smrti Toše Proeskog

Tradicionalno trčanje maratona u spomen pjevaču

Naine, u rodnom Kruševu fanovi iz regije i cijelog svijeta obilaze posljednje Tošino počivalište, a pridružit će im se i maratonci koji su tri dana trčali od Nove Gradiške do Kruševa, te na taj način odali počast prerano preminulom pjevaču. Istodobno u Zagrebu će od 17:00 do 18:00 sati, za sve one koji se na svoj način žele prisjetiti Toše Proeskog biti otvorena crkva na Rokovom perivoju.


Svatko se na svoj skroman način prisjeća pjevača čije riječi ”Ve Sakam Site” (Sve Vas Volim) i danas nakon osam godina pokazuju koliko je veliko srce imao ovaj skromni mladić kojemu je glazba bila velika ljubav.

Toše Proeski volio je reći: ”Ne želim da mi skidate kapu, samo želim da se ponosite mnome.”

Njegovog božanstvenog glasa sjećat ćemo se zauvijek, a ovu izvedbu pjesme ‘Zajdi, zajdi” pregledalo je preko 10 milijuna ljudi.

Komentari

loading...