TKO BI REKAO DA JOJ JE TEK TRINAEST: Mia Negovetić otkrila o sebi nešto što vas neće ostaviti ravnodušnima (VIDEO)

Facebook

Naša mala Zvjezdica, koja je već sa 13 godina dospjela čak i do Hollywooda, za Večernji list rekla je kako joj je škola još uvijek na prvom mjestu. 

Osim što o njoj odnedavno bruji cijela Hrvatska, i u SAD-u ju hvale na sva usta. Ono što se događa posljednjih mjeseci niti Miji vjerojatno nije previše jasno. Od pobjede u talent emisiji Zvjezdice, do Večernjakove ruže i nastupa u američkom talent showu Little Big Shots, Mija je ostala ono što jest.

Kako joj je samo 13 godina, pohađa sedmi razred osnovne škole, koja joj zauzima visoko mjesto na listi prioriteta. Za ove uskršnje praznike, dok je cijela Hrvatska pričala o njenom nastupu u SAD-u, Mia je bila sa roditeljima u Disneylandu i tako iskoristila nagradu koju je osvojila kao pobjednica talent showa Zvjezdice.

Pjevanje je ono što želi raditi 

“Meni je pjevanje ono što želim, a ne ono što moram. Za pjevanje uvijek imam motivaciju, ali kad bih imala puno nastupa i odazivala se na sve, a posljednjih mjeseci baš svaki dan dobivamo po nekoliko poziva za različite događaje i priredbe, osjećala bih se “stisnuto” i ne bi mi bilo zanimljivo. Bojim se, nešto što toliko voliš, postalo bi naporan posao – rekla je Mia u intervjuu za Večernji.hr. 

https://www.youtube.com/watch?v=nQQ2MmmDhog

Ono što će vas zaista oduševiti kod Mije je njena jednostavnost, iskrenost i izravnost. Ona je na takav način i opisala ono što zaista voli raditi s obitelji. Tako je najviše veseli izlet u šumu s biciklima, kada zajedno sa svojom obitelji pogleda film ili održe kućni koncert. Uz nju su i njeni najbolji prijatelji, Eva, Lucija i Leon, ali uz njih postoje i drugi, koji su bili i pomalo ljubomorni na Miju.

“Bilo je i ljubomore. Neki koji se prave dobri kad su sa mnom iza leđa me ogovaraju. Uvijek to doznam, ptičica mi kaže, ali mene to ne dira. Ne bi mi smetalo da mi kažu u lice, ali nemaju hrabrosti  Kad sam završila nastup u američkom showu, pogledala sam ljude u publici, izraze na njihovim licima i potekle su mi suze. Pomislila sam: Ej, Mia, imaš 13 godina, a vidi gdje si, što si postigla. Nikada to neću zaboraviti, kao što ću uvijek pamtiti prvi Dječji mikrofon, Zvjezdice… Ali tko zna kamo će me život odnijeti, ne zanosim se i nisam zbog toga postala umišljena,” skromno je ispričala Mia Negovetić za Večernji.hr. 

>>>‘WOW!’: Svjetski poznati reper oduševljen Mijom Negovetić, dobila nevjerojatnu ponudu (FOTO/VIDEO)

>>>OVO NITKO NIJE MOGAO PRETPOSTAVITI: Otac Mije Negovetić otkrio nevjerojatnu istinu o kćeri (VIDEO)

Komentari