‘ŠUTI GLUPAČO…’ Jadranka Kosor pokazala kakve uvrede dobiva: ‘Toliko kletvi, psovki, prostakluka i primitivizma’

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Bivša predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor često na Twitteru piše o aktualnim događajima u Hrvatskoj i svijetu, a nije izostao ni komentar vezan za situaciju s tenisačem Novakom Đokovićem u Australiji. Podsjetimo, Đoković je u srijedu doputovao u Melbourne, ali nakon sedam sati provedenih na aerodromu nije dobio vizu za ulazak u zemlju što je dovelo u pitanje i njegov nastup na Australian Openu. U konačnici, zbog toga što nije cijepljen protiv COVID 19 ostao je bez vize i ne može ući u Australiju. Nole se trenutno nalazi u hotelu za imigrante i tamo čeka odluku o deportaciji.

Kosor: “Toliko kletvi i primitivizma na Božić”

“U uređenim državama, gdje zakoni vrijede za sve, zakoni vrijede za sve. Jel’ znaš tko sam ja, ne vrijedi. Ismijavanje pravila ne vrijedi. Nemeže. But; daleko je Australija”, poručila je Kosor te se ubrzo oglasila o porukama mržnje koje dobiva zbog navedenog tweeta.

“Čudo jedno kako mnogi ljudi kojima je danas Badnjak a sutra Božić, mogu toliko kletvi, psovki, prostakluka, primitivizma i mizoginije istresati uz moj tvit proklinjući me zbog tvita o pravnoj državi i vladavini prava. Ljudi; mir Božji, Hristos se rodi”, otkrila je razočarana bivša premijerka.

“Ovako pozdravljaju neki od onih koji danas slave Badnjak a sutra Božić. Stotine ih se namnožilo”, dodala je i pokazala korisnicima Twittera kakve poruke dobiva.

“Šuti glupačo kod mozga nemaš …j.. ti pas mater”, napisao joj je jedan muškarac.

Na bivšu premijerku se okomila i Vedrana Rudan

No nisu se samo pojedini Twitteraši okomili na Kosor. U svojoj kolumni “bocnula” ju je i spisateljica Vedrana Rudan.

“Naša bivša premijerka piše o kršenju zakona i ‘ismijavanju pravila’. Žena koja će u hrvatsku povijest ući, ako bude ušla, jedino kao žena koja je uselila u stan od 120m2 otet od dvojice srpskih dječaka kojima je jedini grijeh bio da su Srbi, usuđuje se pisati o ‘ismijavanju pravila’. Gospođa je prema ‘zakonu koji bi trebao vrijediti za sve’ imala pravo na stan od pedesetak kvadrata. Ne nužno srpskog”, napisala je Rudan.

Bivša premijerka i na to imala odgovor.

“Od laži i pakosti najbolje se brani gris knedlama/noklicama. Meke kao prijateljski zagrljaj!”, napisala je Jadranka Kosor uz fotografiju svog ručka.


Komentari