SUPROTSTAVILA SE DVOJICI VANDALA! Ovo je djevojka koja je zaštitila svoj grad od uništavanja, dobila je pohvalnicu

Foto: Velimir Vrzić

Primorsko-goranska policija u četvrtak je održala svečanu akademiju povodom Dana policije, a tom su prigodom uručili i pohvalnice djelatnicima Policijske uprave, zahvalnice vanjskim suradnicima te spomen značke umirovljenim policijskim službenicima.

Među onima koji su dobili pohvalnicu policije je i djevojka Dea Car. Ona ju je zaslužila za ”izuzetan doprinos i suradnju u poduzimanju mjera radi ostvarenja sigurnosti građana i imovine”, piše policija.

A zašto je pohvalnica završila baš u Deinim rukama otkrio je na društvenim mrežama Velimir Vrzić. Riječ je o njenom nesebičnom pothvatu u Rijeci.

”Sjećate se hrabre djevojke koja se suprotstavila dvojici muškaraca koji su uništavali fasade u gradu? Malo smo pomogli dr. Alenka Brozina i ja. Upravo je od policije dobila nagradu i pohvalu za hrabrost kao i doprinos zajednici. Mislim da je u redu pohvaliti poštovanu gospođicu Deu Car te policiju kao i sve službe koje su u njoj prepoznali jednu hrabru djevojku koja je svojim primjerom pokazala veliko srce i hrabrost”, napisao je Velimir na svom Facebooku.

Za portal Zagreb.info ponosni je Velimir istaknuo smo ”svi kao društvo odgovorni za stvari i događaje oko nas”.

Ipak, važno je poruku uputio onima koji se pronađu u sličnoj situaciji kao hrabra Dea.

”Napomenuo bih da se ne upuštaju osobno u okršaj sa takvim ljudima već da kao savjesni građani snime telefonom i prijave MUP-u”, poručio je.

 


Komentari