Sukob na relaciji Bulj – Plenković: Saborom letjele usporedbe o alkarskim momcima i drumskim razbojnicima

Nakon stanke od tjedan dana, zastupnici su se vratili u svoje saborske klupe na još jedno Aktualno prijepodne. Nova sjednica trajat će do 15. prosinca, a ako će trebati i dulje.

Jasno, najviše pitanja ministrima u Vladi Andreja Plenkovića tiču se upravljanja pandemijom koronavirusa, ali i uvođenjem covid potvrda. Upravo je Miro Bulj iz Mosta otvorio seriju pitanja o covid potvrdama.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

 “Vi ste govorili da nema razloga niti će se uvesti covid-potvrde. Sada ste preko vikenda nezakonito kao šumski, drumski razbojnici uveli covid-potvrde kojima ste podijelili narod”, rekao je Bulj.

Foto:Patrik Macek/PIXSELL

Plenković mu je na to odgovorio: “Kako ste vi ušli u Sabor? Ušli ste glasovima naroda i ja to poštujem, ili ste vi nekome pokazali ovo što sam i ja, covid-potvrdu? Ako se niste cijepili niti preboljeli onda ste se testirali… Kako se možete naslikavati kontra brisa u subotu, a danas s njim doći u Sabor? Je li to problem? Malo škaklja, ne boli… Velika je razlika za alkarskog momka je li ga bris boli ili ne boli. I ja ne mogu shvatiti da je jedan mali bris toliki problem”.


Komentari