NESTALA MAJKA I KĆERKICA (5): Majka ima tetovažu zmije na vratu, djevojčica rozu jaknu (FOTO)

Facebook

Ako posjedujete bilo kakve informacije o Maši i Tari, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite broj 112.

Maši i Tari Peček od jučer se gubi svaki trag. Na stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba danas je objavljen nestanak Maše Peček iz Zaboka. Ona se  s mjesta prebivališta udaljila jučer sa svojom kćeri Tarom te se nakon toga nikome nije javila.

“Rekla je da malenu vodi u vrtić, a onda kao da je u zemlju propala”

“Kao da je u zemlju propala! Recite mi gdje da je dalje tražim? Rekla mi je da ide malenu odvesti u vrtić, kao što to radi svaki dan. Kad sam došla s posla poslije podne, Maše nije bilo doma. Ubrzo sam shvatila da nema ni Tare. U vrtiću su mi rekli da je to jutro nije ni dovela. Prohodala sam cijeli grad i spala s nogu. Moju kćer puno toga muči, ali ona se pod mojim krovom ne može ponašati kako želi. I ona je majka pa nekim stvarima poput lumpovanja po cijele noći više nema mjesta. I ranije je ponekad znala otići nakon što se porječkamo, ali nikada nije vodila kćer sa sobom. Ugasila je mobitel. Zvala sam i zeta Krešu, koji inače vozi kamione za jednu talijansku firmu i kaže da je ni on ne može dobiti na mobitel. Maša nema financijskih problema. Kći joj uvijek ima sve potrebno. Trenutno ne radi i u fazi je traženja posla. Nekad je rado pomagala u kućanskim poslovima, ali u zadnje vrijeme sve je to stalo”, kazla je Ksenija Čičko, majka Maše i baka Tare, prenosi Jutarnji list.

Čičko pak silno brine zbog nestanka unučice, a uvjerava kako su razmirice u svakom domu uobičajene pa tako i u njihovom.

“Maša odrasta. Znala sam joj reći da ako joj ne odgovara sa mnom, neka se odseli i kreira si život kako hoće. A uvijek mi uzvrati da ako želim da se odseli, neka joj kupim neki stan, auto… Iz kuće nije odnijela ništa od robe. To jutro kad je nestala, za razliku od prije, čak nije bila ni dotjerana ni našminkana. Imala je plave traperice, zimsku jaknu s crno-bijelim točkama i bijele tenisice. Ima smeđu ravnu kosu, zelene oči i klempave uši, na vratu ima tetovažu zmije, a na prsima neka slova. Tara je pak imala haljinicu, bijele čarapice i zimsku svijetlo roza jaknu”, zaključuje zabrinuta majka i baka i kaže kako se nada da će ih uskoro ponovno vidjeti.

14.39 ZAGORJE TREBAMO VAŠU POMOĆ…Mama i kćer (Maša 27), (Tara 5 godina) nestale jučer ujutro na području Zaboka toč…

Posted by Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija on Donnerstag, 24. März 2016

Kao osobiti znaci istaknuta je tetovaža zmije na vratu uz još jednu tetovažu na grudnom košu. Maša je bila odjevena u traperice, zimsku jaknu sa crno bijelim točkama i bijele tenisice, a njezina kći Tara u haljinu, zimsku jaknu svjetlo roze boje i crne čizme.

>>> NEVJEROJATNI PODACI: U 7 dana nestalo čak 9 maloljetnika (FOTO)


Komentari