SRETNIK IZ ZAGREBA OSVOJIO SKORO MILIJUN KUNA: ‘Sjedio sam u autu i vidio da je dobitni listić uplaćen u Vukovarskoj!’

Listići za Eurojackpot (Foto: Hrvatska lutrija)

U Hrvatskoj je na Eurojackpotu pogođen dobitak 5+0 u iznosu od 958.252,66 kuna.

Naime, u 65. kolu su izvučeni brojevi 15, 23, 26, 31, 44 – 1, 8, koji su igraču iz Zagreba donijeli ovaj lijepi iznos, a sretnik je na blagajni Hrvatske Lutrije prepričao trenutak kad je shvatio da je riječ baš o njemu.

“Sjedio sam u autu i na jednom od portala vidio vijest da je u Hrvatskoj osvojen dobitak, pet pogodaka. Kad sam otvorio članak, uočio sam da je listić uplaćen u Ulici grada Vukovara 72, odnosno na adresi gdje sam i ja uplatio za to kolo, a tada sam vidio da je uplaćeno 6 kombinacija u iznosu od 90 kuna”, pojasnio je sretni dobitnik koji se odmah prisjetio brojeva koje je odigrao, shvativši da je njegov listić dobitni. Direktno je produžio na glavnu blagajnu po svoj dobitak.

“Ovo mi je jedan od najboljih rođendanskih poklona”

“Igram uvijek iste brojeve, a odabrao sam ih onako bez veze još prije nekoliko godina”, rekao je.

“Gotovo svaki tjedan odigram barem za jedno izvlačenje Eurojackpota, uvijek 6 kombinacija pa što bude bude. A ovog puta je to bilo prodajno mjesto u sklopu kojeg je i glavna blagajna, kao da sam znao da ću se vratiti”, dodao je igrač koji je ovih dana proslavio i rođendan.

“Ovo je jedan od najboljih rođendanskih poklona i daje jednu dodatnu sigurnost u vremenima koja slijede. No, i dalje ću živjeti kao i do sada, raditi posao koji volim i naravno biti u igri za neke nove dobitke u koje i dalje vjerujem”, rekao je sretnik.


Komentari