SRAMOTA U POREČU: Evo što je dočekalo srpskog turista na autu kada se vratio s plaže!

Vidiauto.com

Jedan se srpski turist vrlo neugodno iznenadio kada je po povratku s plaže sjedao u svoj automobil. Vozilo srpskih registarskih oznaka bilo je potpuno izgrebano tupim predmetom, a dočekala da je i ‘razglednica’ iz Hrvatske.

Radilo se o izrazito neciviliziranim i nepristojnim porukama uvreda kojima ga je počastio jedan nekulturan građanin, javlja 24 sata. Turista nije dočekala jedna već dvije poruke, ispisane na dva komada papira i ostavljene ispod brisača.

“Koljači, četnici, ubojice, propada vam velika Srbija. Pobili ste 200 tisuća ljudi, s Balkana je otišlo 1,5 milijuna. Sve ste uništili, birate i dalje četnike na vlast i dolazite u ‘ustašku’ državu. Treba vam zabraniti idućih 500 godina dolazak u Hrvatsku. Suočite se s istinom i kao Njemačka platite odštetu. Najgori narod u Europi. Mediji su vam katastrofa. Ono malo koji žele reći istinu mora ih čuvati policija. Propala velika Srbija, a oni i dalje žive u virtualnom svijetu”, pisalo je u poruci.

Slučaj je prijavljen Turističkoj zajednici u Poreču, a 24 sata otkriva da je turist u mailu napisao da ne očekuje nikakvu pomoć već samo ne želi prešutjeti ovaj slučaj, a destinaciju u kojoj je inače već prije ljetovao sigurno neće dalje reklamirati.


Komentari