Spremni na izazov? Tko pojede ovaj megaburger dobiva ga besplatno: Evo gdje!

Facebook

Gotovo na svakom uglu u Zagrebu može se pronaći neki restoran brze hrane koji, između ostalog, nudi i razne burgere, ali ipak u Puli postoji jedan poseban kakav se u Zagrebu ne može naći.

Radi se o burgeru teškom preko dva kilograma, a koji je napravljen od mesa, sira, pancete, jaja i naravno peciva. Košta 260 kuna, ali ako ga netko uspije pojesti sam u pola sata, onda ne mora platiti ništa.

Burger je ideja 31-godišnjeg kuhinjskog šefa Renata Plužarića, inače rođenog Slavonca.

“Bilo je pokušaja da ga ljudi pojedu za pola sata. Jedan se toliko mučio i jadan se znojio jedući ga, ali ga je dovršio za 45 minuta. Bio je totalno u transu jer se prejeo pa smo odlučili da ga ipak dobije besplatno” rekao je Plužarić za 24 sata.

“Ma teško da to može itko normalan pojesti. To je burger za 6 do 8 osoba. To je izazov pojesti. Možda bih uspjela pojesti u 30 minuta da ne doručkujem i ne ručam, ali nisam sigurna. Ali izgleda fantastično” kazala je gošća ovog pulskog puba za 24 sata.

“Nema aditiva, a sve što je unutra radimo sami, od peciva, pljeskavice do BBQ umaka koji je naša mala tajna” objasnili su djelatnici.

Voditelj puba Dalibor Babić (50) kaže da uskoro pripremaju novi izazov, hot-dog od pola metra s domaćom kobasicom i pecivom.

                                   


Komentari