Šibenski učenik poginuo na maturalcu u Pragu

prigorski.hr / Ilustracija

Još uvijek se ne zna točna priča.

U hotelu u Pragu, s balkona na trećem katu pao je u nedjelju A.M. 19-godišnji učenik Prometno-tehničke škole iz Šibenika. Nažalost, ozljede su bile rpeteše i nije mu bilo pomoći.

“Strašno. Svi smo u šoku i ne možemo vjerovati da se to dogodilo. Prema posljednjim informacijama, očevid je završen i policija to tretira kao nesretni slučaj“, kazao je ravnatelj škole Zdravko Peran, kojeg su o nesreći obavijestili nastavnici u pratnji ekskurzije.

Učenici su bili smješteni u hotelu u blizini središta Praga, a nesreća se dogodila prije doručka. Pokušaju reanimacije A.M. bili su bezuspješni, a Agencija za odgoj i obrazovanje u kontaktu je s hrvatskim veleposlanstvom u Pragu koje pruža svu pomoć na terenu, a obaviještena je i Policijska uprava šibensko-kninska.

Ravnatelj škole je odmah posjetio obitelj preminulog učenika.

“To je bio jako dobar učenik, pametan i miran”, rekao je Peran.

Obitelj stradalog je iz Bilica kraj Šibenika, a uz njega imaju još troje djece, prije nekoliko godina preminuo im je otac. Još uvijek nije jasno što se točno dogodilo, a postoji više priča. Prema jednoj izašao je na balkon zapaliti cigaretu jer je to u sobama zabranjeno, prema drugoj mu je pozlilo i izašao je na svjež zrak, a prema trećoj se penjao s balkona na balkon, piše 24sata.

 

Komentari