SHRVANI OTAC Nenad Periš uputio molbu uoči pogreba sina u Splitu: ‘Znam da ćete shvatiti’

Nenad Periš (Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX)

Nenad Periš uoči pogreba svoga sina Mateja u Splitu, uputio je molbu medijima i zamolio za sljedeće:

“Poštovani novinari i snimatelji još jednom vam se zahvaljujem na suosjećanju i korektnom praćenju ovog slučaja ali vas još jednom molim da zbog iznimno teških trenutaka za mene i moju obitelj se suzdržite od bilo kakve medijske pozornosti sahrane našeg Mateja, te događaja uz sahranu. Znam da ćete shvatiti moju molbu te vam se zbog toga u svoje ime i u ime svoje obitelji zahvaljujem”, napisao je.

Podsjetimo, u petak je održan ispraćaj 27-godišnjeg Mateja u beogradskoj crkvi Svetog Ante Padovanskog. Za Splićaninom je tugovala cijela regija, a pri povratku u Split, Nenad je na svom Facebook profilu objavio emotivnu pjesmu Olivera Dragojevića ‘Stine’, a u opis objave napisao ‘hvala’.

U komentarima su se nanizale brojne riječi podrške i saučešća obitelji.

“Hvala svakom čovjeku u Beogradu bez obzira da li je vjernik il ne. Došlo je do kraja, odlazim sa svojim sinom kući, okrećem novu stranu koja će biti ispisana Beogradu. Poslije ovoga mislim da ću biti mnogo bolji čovjek. Mislim da božji poziv ima dublje značenje. Još jednom hvala i oprostite na zamolbi da se suzdržite od snimanja”, izjavio je Nenad Periš nakon što je utvrđen identitet.

Podsjetimo, tijelo Mateja Periša pronađeno je pet mjeseci nakon nestanka na obali Dunava.

Komentari