Šefovi lokalnih stožera stižu u Zagreb radi dogovora oko novih mjera: Evo koje bi odluke trebale biti donesene

Vili Beroš, foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Nakon što su četiri dana zaredom obarani rekordi u broju novooboljelih, a tek jučer smo imali pad u odnosu na dan ranije, danas se održava najavljeni sastanak Nacionalnog stožera sa šefovima lokalnih stožera.

Kako je na posljednjoj presici Nacionalnog stožera rekao ministar zdravstva Vili Beroš, sa šefovima lokalnih stožera razgovarat će se o konkretnom stanju u svakoj županiji, a međusobno će se članovi Nacionalnog stožera sa šefovima županijskih konzultirati i o daljnjim mjerama.

Posebno bi trebalo biti govora o slučajevima zaobilaženja mjera zabrane rada klubova i kafića, prvenstveno na obali, tako što su se zabave selile u privatne prostore i na brodove.

Na sastanku bi se, prema najavama, trebalo naći rješenje za takve prakse koje je Beroš nazvao neprihvatljivim ponašanjem.

Nagađa se da bi se, nakon sastanka, mogle donijeti i nove, specifične mjere na razini pojedinih županija uz odobrenje Nacionalnog stožera.

Testirani u Zagrebu bijesni: Platili test, a nalazi kasne i stvaraju probleme; ‘Rekao sam im da ću dobiti otkaz radi toga!’


Komentari