SDP-OVAC MELČIĆ OPALIO PO SVIMA: Brutalno izvrijeđao Opačićku, Milanovića, Baldasara… (VIDEO)

Screenshot/HRT

Marko Melčić, zagrebački SDP-ovac jučer je gostovao u HRT-ovoj emisiji Studio 4 i bez dlake na jeziku “opalio” po sadašnjoj garnituri SDP-a. 

Nakon što je prije nekoliko dana na svom Facebook profilu oštro ocijenio Milanku Opačić kao stranačku sponzorušu, jučer je britko prokomentirao nedavna zbivanja u SDP-u.

Komentirajući izjavu splitskog gradonačelnika Baldasara o tome da podržava Reinera i da Milanoviću savjetuje da podnese ostavku, Melčić je izjavio: “Baldasar je istrčao s izjavom, znate kad se predsjednik stranke ulizuje desnici to je normalno, a kad to radi gradonačelnik u nekoj provinciji onda je to to. On je htio pokazati da nisu samo tu Zagreb i Rijeka, nego evo i naš Split.”

Isto tako, osvrnuo se na kontroverznu izjavu o Milanki Opačić na svom Facebook profilu, u kojoj je među ostalim neugodnim ocjenama, izjavio i kako Opačić: “nikad nije radila ništa osim bila na političkoj sinekuri. Na sinekurčini. SDP sponzoruša.”

Tako je Melčić opet ponovio svoju ocjenu.

“Milanka Opačić je naša partijska sponzoruša već 20 godina, za razliku od Baldasara koji je jedva izabran od strane građana, a nju je uvijek stavljao u stranku šef stranke. Dobro živi i dobro se oblači, i ona se potužila što će biti sad kad nam spuste plaće. Praktično, ona se uvijek držala uskog kruga. Kad se dijele krpice i gluposti na štandovima uvijek je stajala sa strane dok nije došla kamera. Nije omiljena u stranci. Bernardić i ovi u provinciji su je htjeli maknuti dok nisu došli glavni.”

Isto tako, ovaj je SDP-ovac staroga kova napao i samog šefa stranke, kojemu u zadnje vrijeme rejting ne pada samo među građanstvom.

“Milanović nije omiljen iako će on učiniti sve da ostane i dalje na vrhu.”

No, zna Melčić i što se potajno kuha u stranci. Osim što je najavio kako će iz stranke ubrzo istupiti njeni istaknuti članovi, natuknuo je i tko bi mogao biti novi kandidat za predsjednika stranke.

“Trebate očekivati da će za dan dva odstupiti neki još članovi vrha, istupit će Komadina, Davor Bernardić i Rajko Ostojić!”

“Priča se o nekima. Vjerojatno će biti više kandidata. Neke od tih kandidata za koje se zna, dvojica imaju odličan CV i u politici i u biznisu, Milanović nema, iako on tvrdi da ima najviše iskustva.”

Video možete pogledato ovdje!


Komentari