SAM UŠETAO U POLICIJSKU POSTAJU Jučerašnja potraga na moru ima sretan završetak: Pronađeni su otac i sin iz prevrnutog broda

Brod 'Danče' (Foto: Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture)

Dvojica nestalih turista koji su jučer doživjeli havariju na moru su na sigurnom i nalaze se u Velom Lošinju.

Riječ je o dvojici njemačkih turista, ocu i sinu, za kojima se jučer tragalo između otoka Paga i Cresa, nakon što im se prevrnuo katamaran na napuhavanje. Zbog jakog vjetra katamaran se oštetio i prevrnuo, ali na svu sreću na sebi su imali ronilačka odjela, prenosi portal Jadranski.

Ušetao u policijsku postaju

Riječ je o dvojici njemačkih državljana, ocu i sinu za kojima se jučer tragalo na moru. Njihov katamaran na napuhavanje je oštećen zbog jakog vjetra te su plutali na moru, no srećom su imali na sebi ronilačka odjela.

Oko 17.30 posada policijskog broda plovila je između otočića Oruda i Velog Lošinja i pronašla katamaran na napuhavanje i 59-godišnjeg njemačkog državljanina – oca, od kojega su saznali da je razdvojen od sina usred nemirnog mora.

Lučka kapetanija i policija nastavili su potragu, ali se mladić, na svu sreću, nešto prije jedan sat u noći sam ušetao u prostorije lošinjske policije.


Komentari