SABORSKI ZASTUPNICI ŠOKIRANI: Tajna vrata cijelo im vrijeme bila ‘ispred nosa’, a nitko nije znao za njih! (FOTO)

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Skrivena vrata nalaze se odmah iza leđa fotelje koja je namijenjena predsjedniku Sabora, a jutros su otkrivena sasvim slučajno!

Novinari koji su se jutros prvi zatekli u Sabornici bili su toliko iznenađeni ovim prizorom da su ga i zabilježili svojim kamerama i fotoaparatima. Naime, u još uvijek praznoj i nepripremljenoj Sabornici zatekli su skrivena vrata koja se nalaze odmah iza stola predsjednika Sabora. Vrata, koja su inače očima javnosti nevidljiva, nalaze se iza drvene oplate kojom je obložen taj dio zida Sabornice.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Iako su stalno tamo, vjerojatno je da niti saborski zastupnici nisu znali što im se nalazi iza leđa, odnosno ispred nosa, a nije niti veći dio hrvatske javnosti. Svrha ovih vrata, ma kako neugledno izgledala, nije nikakva tajna. Naime, kako su doznali s portala Net.hr, mala skrivena vrata vode do balkona ove zgrade na Markovu trgu.

Isto tako, radi se o dosta korištenom balkonu na pročelju zgrade, na kojem se nalaze držači za zastave koje se vijore na zgradi Sabora. Logično, tajna vratašca služe za vješanje i promjenu zastave i izlazak na balkon.

>>>MOGLI SU BITI MALO DISKRETNIJI: Nevjerojatno je što saborski zastupnici rade za vrijeme sjednice (FOTO)


Komentari