Rudeški Boysi organizirali akciju u kojoj su skupili 1900 Kinder jaja pa s mađioničarom razveselili vrtićarce na Banovini

Foto: Zagreb.info

Rudeški su Boysi i ove godine odlučili razveseliti djecu na potresom pogođenoj Banovini povodom Uskrsa te su organizirali akciju u kojoj su skupili čak 1900 Kinder jaja. U akciji su sudjelovali DV Grigor Vitez i OŠ Rudeš koji su prikupili 1200 Kinder jaja, a ostatak, odnosno 700 jaja su nadodali dečki s Rudeša.

U srijedu su posjetili četiri vrtića u Sisku, Petrinji i Glini, a poveli su i mađioničara koji je djeci izmamio osmijeh na lice izvodivši nezaboravne trikove.

Foto: Zagreb.info

Upravo jučer prije njihovog dolaska, mališani su ponovno bili svjedoci novog podrhtavanja tla, tako da im je ova gesta došla u savršenom trenutku.

Foto: Zagreb.info

“U svakom vrtiću je bilo super, poslužilo nas je i lijepo vrijeme. Djeca su bila oduševljena, izmamili smo im osmijeh na lice, bili su iznenađeni kad bi vidjeli da nestane maramica ili loptica ili kad im se nešto pojavi pa im je sve to bilo jako zanimljivo.

Predstava je bila interaktivna pa su djeca dosta sudjelovala, ma jednostavno bili su super, a nakon programa su mi prilazili i grlili me, sve je bilo baš prijateljski. Mi smo se super zabavili, klinci su oduševljeni, tete su se zabavile, a tek kad su saznali da će na kraju dobiti Kinder jaje veselju nije bilo kraja”, prepričava nam mađioničar Igor Krakić, dodavši kako mu je nakon pandemijskog perioda bilo pravo osvježenje nastupati ponovno pred djecom.

 

“Djeca su odlično doživjela sve skupa, bili su vani na otvorenom, gledali su predstavu, a mađioničar ih je jako zaintrigirao. Izmamili su osmijehe i veselje što nam je najbitnije kod djece jer smo s ovog područja gdje nas je zateklo mnogo prirodnih čuda, tako da je svaki osmijeh na dječjem licu jedno veliko bogatstvo i reakcije su bile jako pozitivne, a najljepše je bilo na kraju kad su dobili Kinder jaje, bili su oduševljeni”, rekla nam je Andrea Kuzmić, ravnateljica DV Bubamara iz Gline koja se ovim putem željela zahvaliti i Bad Blue Boysima i mađioničaru Igoru.

Foto: Zagreb.info


Komentari