Rekordan broj zaraženih u Krapinsko-Zagorskoj županiji, najviše ih se zarazilo na poslu!

Foto: Pixabay

U protekla 24 sata je na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana 81  nova osoba pozitivna na koronavirus.

Najveći broj, njih 17, zabilježeono je na području Grada Krapina. U Gradu Oroslavje ih je troje, dvoje u Grada Pregrada, troje u Zaboku, petero u Zlataru, deset u Općini Bedekovčina, jedan u Općini Desinić, tri u Općini Đurmanec, šest u Općini Gornja Stubica, petero u Jesenju, troje u Konjščini, jedan u Krapinskim Toplicama, jedan u Loboru, dva u Mačama, četvero u Mariji Bistrici, šest u Mihovljanu, četiri u Petrovskom, jedan u Radoboju, jedan u Stubičkim Toplicama, jedan u Svetom Križu Začretju, i dvoje u Zlatar Bistrici.

U 28 novih slučajeva radi se u kontaktima već oboljelih osoba iz još jednog poslovnog subjekta. Ističemo kako su 2 novobooljele osobe testirane 8. listopada, dok je preostalih 79 testirano u dva dana – 9. i 10. listopada 2020. godina

U proteklih 24 sata ozdravilo je 11 osoba te je pristigao i 161 negativan nalaz, dok se još čekaju rezultati za 34 uzorka.

Ukupan broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s prebivalištem na području Krapinsko-zagorske županije iznosi 275. U samoizolaciji se nalazi 1005 osoba.


Komentari