RAZBILI MU AUTO ZBOG ZAGREBAČKIH TABLICA? Smrskali staklo Zagrepčaninu na splitskom parkingu: ’Trebam li ih skinuti sljedeći put?’

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Vikend odlazak u Split za jednog Zagrepčanina, vozača crvene Škode Fabie, prošao je daleko od ugodnog. Kako je rekao za Večernji list, automobil je parkirao na gradskom parkingu i dok se vratio s proslave obrane diplomskog rada djevojke, stražnje staklo na vozilo bilo je potpuno razbijeno.

Tvrdi kako mu nije jasno kako je do nesreće došlo jer radi se o čuvanom parkingu koji između ostalog ima i rampu. “U kućici je čak i čuvar kojem je prozor gledao baš prema mom automobilu. Zbog toga mi je još nevjerojatnije da se nešto takvo moglo dogoditi. Kako je moguće da čuvar nije ništa vidio niti čuo?”, pita se.

Ističe i kako je na mjesto incidenta pozvao i policiju koja je napravila zapisnik i podnijela prijavu protiv nepoznate osobe i na tome je stalo. “Osiguranje ne pokriva štetu jer krivac nije poznat”, razočarano će mladić koji ističe i kako je zanimljivo da iz vozila ništa nije ukradeno niti su vidljivi tragovi ulaska. Naposljetku, pita se zašto se to dogodilo baš njemu i jesu li razlog napada zagrebačke registracijske tablice. “Trebam li idući put skinuti tablice?”, zaključio je.

Učestala oštećenja

Inače, policija je izvijestila kako je tijekom protekla 24 sata na području PU splitsko-dalmatinske zabilježeno osam oštećenje tuđe stvari, ne specificirajući o čemu se radi, no u ponedjeljak su izvijestili i kako je u petak na području Klisa, Kočinje brdo za sada nepoznati počinitelj oštetio stakla i lim na dva osobna vozila, Fiat Punto i Daewoo Lanos. “Na mjestu događaja obavljen je očevid, te su policijski izvidi u tijeku”, zaključili su.

Komentari