PUPOVAC OKRENUO LEĐA MILANOVIĆU: Kazao da nikad ne bi s HDZ-om, a na kraju je napravio ovo

Facebook/Milorad Pupovac

Iako je njegova stranka u koaliciji s SDP-om, a on sam kao i ostali čelnici SDSS-a govorili su kako se neće prikloniti Domoljubnoj koaliciji, Milorad Pupovac u svega nekoliko minuta poklekuno je pred mandatarovim zahtjevima i obećao mu kako ima njegovu podršku.

Riječki komičar Davor Jurkotić ne prestaje s provokacijama upućenima hrvatskim političarima. Već danima se predstavlja kao mandatar Tihomir Orešković i telefonski se obraća političarima, a njihove reakcije naprosto oduševljavaju naciju. Na foru mandatara digao je Jadranku Kosor, Ivu Josipovića, Željka Keruma i Branimira Glavaša, a neki od njih su se i propisno osramotili pred “Oreškovićem”. Posljednji koji se ponizio pred mandatarom bio je SDSS-ovac Milorad Pupovac.

Iako je njegova stranka u koaliciji s SDP-om, a on sam kao i ostali čelnici SDSS-a govorili su kako se neće prikloniti Domoljubnoj koaliciji, Milorad Pupovac u svega nekoliko minuta poklekuno je pred mandatarovim zahtjevima i obećao mu kako ima njegovu podršku i kako će s njim surađivati. Ovo je dokaz kako je politika vrlo prevrtljiva jer je prije svega mjesec dana SDSS zajedno s Pupovcem kazao kako za mandatara žele samo Milanovića, a sada je bez sekunde razmišljanja pružio ruku onima s kojima do jučer nije ni pregovarao.

Premda je Jurkotić imao namjeru našaliti se s političarima, kod nekih je izazvao dosta neočekivane reakcije i pokazao kako zapravo dišu kada ih nazove najmoćnija osoba u zemlji.

>>> OVO JE NAPROSTO NEVJEROJATNO: Branimir Glavaš poslao brutalna upozorenja Tihomiru Oreškoviću (VIDEO)

>>> KOSORICA SVJETSKI ODBRUSILA OREŠKOVIĆU: Nećete vjerovati što mu je odgovorila kad ju je pozvao u tim! (VIDEO)


Komentari