PRVI GOSPODIN PRONAŠAO NOVI POSAO: Evo što radi Jakov Kitarović

N1/ Sacreenshot

Jakov Kitarović, suprug predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, nije dugo bio bez posla: nakon što mu je 15. veljače istekao šestomjesečni ugovor sa zagrebačkom tvrtkom Reversing Labs, u ponedjeljak (22. veljače) dobio je posao u tvrtki AD Plastik iz Solina.

Kitarović je zaposlen na radno mjesto “savjetnika za korporativnu sigurnost” i a radna pozicija bit će u Zagrebu, gdje ova tvrtka ima jedinicu u kojoj radi otprilike polovica od ukupno 1.200 radnika u Hrvatskoj. Iznos plaće nije poznat, no neće se ni moći skriti od javnosti budući da je predsjednica dužna objaviti taj podatak u svojoj imovinskoj kartici.

Na prethodnom poslu u Reversing Labsu, tvrtki koja se bavi informatikom i izradom sigurnosnih softvera, zarađivao je nešto više od 14 tisuća kuna mjesečno – premda nikada nije do kraja razjašnjeno što je točno ondje radio.

U AD Plastiku za tportal su potvrdili informaciju o angažiranju Jakova Kitarovića. Neslužbeno su rekli da se otvorila potreba za savjetnikom za korporativnu sigurnost, a službeno otkrivaju da je ugovor s njim sklopljen na neodređeno vrijeme.

AD Plastik tvrtka je nastala izdvajanjem iz nekadašnje splitske Jugoplastike i rijetki je segment nekadašnjeg giganta koji je opstao do današnjih dana.

>>>DOBILA ČUDESNE NADIMKE: Zbog ove fotke, Kolinda pomela Karamarka, Milanovića i ostale (FOTO)

>>>PRVA GODINA PREDSJEDNIČINOG MANDATA: Evo o čemu Grabar Kitarović ni dan danas ne želi govoriti!

 


Komentari