PROMETNI KRKLJANAC NE POPUŠTA! Pojačan promet na A1, na graničnim prijelazima čeka se i do sat i pol

Photo: Ilustracija/Jurica Galoic/PIXSELL

Kako javlja Hrvatski autoklub (HAK) promet je pojačan na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između naplatne postaje Lučko i čvora Karlovac u smjeru mora, ali i cestama u priobalju, prilazima turističkih gradova i mjesta te gradskim prometnicama i obilaznicama.

Dakako, slična je situacija i u trajektnim lukama i pristaništima te većini graničnih prijelaza na ulasku u Hrvatsku od strane Slovenije, Mađarske i BiH.

Štoviše, na ulasku u državu iz smjera Bosne i Hercegovine, čeka se najduže. Tako je recimo prosječno vrijeme čekanja na prijelazu Maljevac (Velika Kladuša) sat i 30 minuta dok se na Ličkom Petrovom Selu (Izačić), čeka sat vremena. Ostatak graničnih prijelaza prohodniji je pa se čeka oko pola sata.

Iz HAK-a govore kako su tijekom dana moguće poteškoće u prometu, povremeni zastoji i vožnja u koloni, na autocestama u blizini odmorišta i kod ulaza ili izlaza s autocesta, trajektnim lukama i pristaništima, pojedinim cestama u Istri i priobalju, graničnim prijelazima, te na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Stanje u prometu iz minute u minutu pratite ovdje!


Komentari