PROGOVORIO KONOBAR IZ KOVAČEVIĆEVOG KLUBA: ‘Mesić je pričao viceve, ali nije bilo orgija. Kartala se bela i jeo špek’

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

O tajnim zabavama u klubu posrnulog šefa državne tvrtke Janaf Dragana Kovačevića progovorio je i konobar koji je u Slovenskoj 9 posluživao političare i ministre.

Za Jutarnji navodi da ga je zaposlio sam Kovačević, a u opisu radnog mjesta bila je i zabava s hrvatskom elitom. No, kaže kako se tamo nikada nisu odvijale orgije kakvima se danas predstavljaju.

“Moj najvažniji posao bio je prezentacija vrhunskih vina koja su se tamo točila, poput Enjingija. Društvo se okupljalo jednom, eventualno dvaput tjedno i najčešće su voljeli kartati belu“, kazao je konobar koji je htio ostati anoniman. Dodao je i kako je u više navrata došao bivši predsjednik Stipe Mesić koji je pričao viceve kojima se samo on smijao.

“Ekipa”, tvrdi, nikada nije bila neugodna, a jela se kulenova seka i špek. Zbog dobre partije bele nekad se ostajalo do sitnih noćnih sati.

“To su bili ljudi koji su htjeli svoj intiman prostor za druženja, popiti i pojesti a da ih baš svatko ne gleda”, otkrio je dugogodišnji ugostitelj i dodao kako su povremeno dolazile hostese koje bi služile kao konobarice.

“Spominju se automobili koji su dovodili djevojke i ne znam što sve ne. To su gluposti. Prostor je veličine mog kafića, gdje bi se tu moglo orgijati s djevojkama?”, zaključio je anonimni konobar.

No, potvrdio je kako se u klub dolazilo isključivo na nečiji poziv. To mu je sasvim normalno.

NISU SAMO POLITIČARI FEŠTALI KOD KOVAČEVIĆA! U klub su zalazili ugledni novinari među kojima je i Zoran Šprajc


Komentari