PRIJETILA SNAHI: ‘Gorjet ćeš skupa s djecom i svojom majkom’

policija
Foto: MUP/ilustracija

Snaha se boji za svoj život i za sigurnost vlastite obitelji.
Zbog prijetnji vlastitoj snahi kažnjena je 71-godišnjakinja okolice Varaždina, no sud joj je izrekao uvjetnu osudu, pa neće morati u zatvor ukoliko slično nedjelo ne ponovi, piše Net.hr.

Pozivi u gluho doba noći

Uplašena snaha, svoju svekrvu je prijavila nakon što joj je oko jedan sat u noći zazvonio telefon, a s druge strane svekrva joj je sasula slave prijetnji i psovki.

“Bog će te kazniti! Kako te nije sram? Gorjet ćeš zajedno sa svojom djecom i svojom majkom”, poručila joj je svekrva 30. svibnja 2013. godine. Bilo je to taman u vrijeme kada se par razišao, a sin 71-godišnjakinje napustio svoj bračni dom. Očito kriveći snahu i njezinu obitelj za to, 71-godišnjakinja se nije mogla suzdržavati.

Prijetila je cijeloj obitelji

Čini se da se strasti nisu stišale ni nekoliko dana kasnije. Naime, 3.lipnja oko 16.45 sati svekrva je ponovno nazvala snahu i poručila joj: “Gorjet ćeš skupa s djecom i svojom majkom! Ja nemam što izgubiti, ići ću u zatvor, a tebe ću utopiti u čaši vode”.

To je kod njezine snahe izazvalo strah. Uplašila se da bi joj svekrva doista mogla nuditi, ali i učiniti nešto nažao njezinoj djeci i majci. Zato je slučaj prijavila policiji. Postupak protiv 71-godišnjakinje vodilo je Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru čiji je kazneni nalog prihvatio bjelovarski sud. Oštra svekrva kažnjena je s četiri mjeseca zatvora uvjetno na godinu dana.

Komentari