Preminuo muškarac kojeg je bivša djevojka ubola nožem

Facebook

Djevojka je uhićena i određen joj je jednomjesečni istražni zatvor.

U varaždinskoj bolnici preminuo je Nikola Turek (30) kojeg je u noći 15. lipnja nožem ozlijedila njegova bivša djevojka Nuša B. (21). Policija je priopćila da je muškarac noćas u 0.55 sati podlegao ozljedama.

Kako piše Večernji, Turek je bio predsjednik bajkerskog kluba Barokeri, a bivša ga je djevojka, prema pričanju njegovih prijatelja, uznemiravala iako duže vrijeme više nisu bili u vezi. Navodno ga je i namamila da se kobne noći nađu negdje uz rijeku Dravu u Varaždinu. Djevojka je uhićena i određen joj je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke.

Iz DORH-a kažu kako ga je 21-godišnjakinja između 3 i 3.30 sati na livadi “Beli kip” pored rijeke Drave u njegovom osobnom automobilu ubola nožem u predjelu lijeve strane vrata, prerezavši mu karotidnu žilu. Počeo je obilno krvariti, a okrivljenica je pobjegla s mjesta događaja. Muškarac je uz otvorenu ranu vrata zapao i u hipovolemičan šok, zadobivši teške ozljede. Nekako se dovezao do Kumičičeve ulice u Varaždinu, gdje je i pronađen.

 


Komentari