Preminula je baka Zora čiju mast svi poznaju, unuk se oprostio dirljivom porukom: ‘Budi mi i dalje podrška, ali s nekog boljeg mjesta’

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Tužna vijest dolazi iz Dugopolja. U četvrtak 7. travnja preminula je Zora Čipčić (85).

Njezina mast postala je nacionalni hit prije dvije godine, kada je prvi put plasirana na tržište. Kultnu “Zorinu mast” brendirao je njen unuk Goran koji je na službenom Facebook profilu potvrdio da je omiljena Dugopoljka preminula. U emotivnoj objavi, oprostio se od svoje bake.

“Da ti je samo znat kako će mi bit teško svako jutro bez “ljubavi babina”, kao i svaku večer “laku noć dušo babina”…

Bila si najveća podrška u mojoj životnoj odluci, zato te molim da i dalje budeš, ali s nekog drugog i boljeg mjesta… Laku noć bako, voli te ljubav babina!”, stoji u objavi.

U komentarima su brojni izrazili sućut i podršku Goran u teškim danima.

“Pretužna vijest. Gorane, duboka sućut tebi i obitelji. Malo je ljudi koji ostave duboki trag dobra u beskraju, a tvoja plemenita baka je jedna od njih. Počivala u miru, bako Zoro. Hvala na svemu”, “Kad zaplačeš na objavu da je preminula duša koju nikad nisi upoznao, a koja ti je samo virtualno zagrijala dušu i srce svojim vedrim očima, onda znaš da je ta osoba bila posebna. Iskrena sućut dragi Gorane Vama i Vašoj obitelji”, pisali su ljudi.

Komentari