‘PREKALJENI RATNIK’ HDZ objavio snimku Milanovića koji pada sa oklopnog vozila uz poruku: ‘Knin je simbol obrane’

Photo: Nova TV

Tenzije između ljevice i desnice  – ne prestaju. HDZ je tako u petak u sedam sati ujutro na Facebooku objavio snimku iz 2013. godine na kojoj se vidi kako tadašnji premijer, sadašnji predsjednik, Zoran Milanović, pada s oklopnog vozila Patrije. Nazvali su ga i iskompleksiranim.

“Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrejem Plenkovićem (koja traje još od od poraza na izborima 2016.)”, poručili su iz stranke na spomenutoj društvenoj mreži.

“Unatoč tome što je predsjednik HDZ-a i Vlade u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanjem Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, ‘prekaljeni ratnik’ Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima. Jednako tako, hineći ‘domoljublje i zajedništvo’, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor, a nije ga ni čestitao građanima”, nastavili su.

“To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov grad pukim ‘kolodvorom’ i ‘kasarnom’, te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima hrvatske države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede. Za hrvatski narod, hrvatske branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol obrane, pobjede i državnosti”, poručuju iz HDZ-a.


Podsjetimo, predsjednik Milanović je jučer na Facebooku objavio da se Plenković prvi put na kninsku tvrđavu popeo 2016. godine te da se tom prilikom ‘uspio čak i junački skljokati’.

 

Komentari