PREDSJEDNICA ZAPALILA JAVNOST: Zbog ovih riječi i fotografija ostat će itekako upamćena! (FOTO)

Facebook

Ovo bi joj moglo donijeti vrlo vrijedne političke poene.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović nas je nedavno oduševila svojim navijanjem na tribinama za vrijeme povijesne utakmice između Hrvatske i Poljske na Europskom prvenstvu u kojoj je naša repka savladala domaćina sa nevjerojatnih 14 razlike. Osim što je cijelu utakmicu veselo skakutala i pjevala navijačke pjesme, pozdravila je i ispratile igrače sportskim pozdravima i prije i poslije utakmice. Ovakav istup predsjednika zaista nije čest, njezini prethodnici su najdalje išli do svečanih loža, a nikada i nisu pokazivali prevelik interes za sport, a svi znamo kako je Hrvatska svjetska sprotska velesila.

Neki će možda njezino navijanje okarakterizirati kao jeftino skupljanje političkih poena ili pak podizanje popularnosti kod javnosti, ali kako god se okrene lijepo je vidjeti kako barem netko od političara malo izlazi iz gabarita uštogljenosti i strogo poslovnog, političkog rječnika.

Uoči utakmice je na društvenoj mreži Facebook objavila svoju fotografiju s utakmice protiv Poljske i usput je citirala navijačku pjesmu Neopisivo. “Najlakše je, kad pitaju me koliko i kako ja nju volim jako, samo jedna riječ bi bila to. Neopisivo”, povela je predsjednica navijanje uoči utakmice za broncu, na svom Facebook profilu i oduševila javnost.

Dok je ostatak hrvatske političke kreme čestitario na društvenim mrežama suhoparnim političkim govorima, predsjednica je još jednom pokazala kako nema problema s korištenjem jednostavnog i svima puno dražeg rječnika. Kratko i jasno je Kaubojima čestitala pobjedu riječima “Dragi rukometaši, od srca vam čestitam! Ponosimo se vama”, kazala je na svom Facebook profilu predjsednica.

Bilo da je ovdje, na koncu i riječ o dobroj PR kampanji moramo priznati kako se predsjednica barem potrudila pokazati javnosti kako nije ovdje kako bi bila “fikus” koji “ubija” dosadnom govorancijom i praznim riječima, već da je spremna stati uz ljude i ako treba, u ovome slučaju, iz sveg grla navijati za repku. Upravo bi zbog toga predsjednica mogla pridobiti srca navijača, a jednoga dana kada dođu novi izbori valjat će samo podsjetiti na ovaj, ipak veliki, istup.

>>> GRABAR KITAROVIĆ PREKINULA ŠUTNJU: Evo što je predsjednica radila posljednjih dana!

>>> JE LI OVO NAJSIMPATIČNIJE IZDANJE PREDSJEDNICE? Provjerite što je toliko oduševilo javnost (FOTO)

>>> ON JE ZASLUŽAN ŠTO JU SVI VOLE: Evo tko je tajanstveni čovjek koji drži leđa predsjednici (FOTO/VIDEO)

Komentari