Poznato tko je čovjek koji je umro noćas u policijskoj postaji, priča je pretužna

Foto; Pixabay/ Ilustracija

Tragedija u policijskoj postaji na Bačvicama šokirala je Split. Podsjetimo, na Badnjak je priveden muškarac zbog narušavanja javnog reda i mira ispred trgovine Studenac na Poljani kneza Trpimira te je preminuo u II policijskoj postaji.

Prema saznanjima dalmatinskogportala, radi se o poznatom beskućniku Draganu Jeremiću. Tog kobnog jutra, policajci su ga odveli u bolnicu, ali nije hospitaliziran. Muškarac je bio alkoholiziran te je odveden u ćeliju da se otrijezni.

Oko 23.30 sati, Jeremić se nije odazvao na poziv jednog policajca. Ubrzo je pristigla Hitna pomoć, no nije mu bilo spasa. Uzrok smrti bit će poznat nakon obdukcije, a za sada je poznato da nema tragova nasilja.

Jeremić je čak sedam godina živio na ulici, a u posljednje vrijeme često je viđen ispred Studenca i Bipe u zgradi Stare Slobodne. Privođenje od strane policije, nije mu novost, a obično se radilo o remećenju reda i mira u pijanom stanju. Pokušali su mu pomoći i volonteri splitske Udruge Most te Centar za socijalnu skrb, ali bezuspješno. Iako mu je zdravlje bilo ozbiljno narušeno, nije se htio liječiti.


Komentari