fbpx
19.04.2024.
Naslovnica Vijesti Info POZNATI GLUMAC dao podršku HDZ-ovoj Domoljubnoj koaliciji

POZNATI GLUMAC dao podršku HDZ-ovoj Domoljubnoj koaliciji

Facebook

Javne ličnosti nerijetko u vrijeme predizbornih kampanja, svoje simpatije javno poklone određenoj političkoj opciji.

Predizborna kampanja za nadolazeće parlamentarne izbore koji će se održati 08. studenog ove godine u punom je jeku, a ovaj put vade se doslovno svi asevi iz rukava. Borba će do samoga kraja biti žestoka i neizvjesna, a na pobjedu računaju i jedna i druga strana – HDZ i SDP. Nije tajna kako su se pojedinici iz javnog života već više puta ”obojali” u crvenu ili plavu boju pa je tako vrlo dobro poznato kako je primjerice Hladno pivo uvijek na strani SDP-a, ali i Josipa Lisac, riječka grupa E.N.I, Damir Urban i drugi.

HDZ-u s druge strane leđa drži Oliver Mlakar, Lana Jurčević, Nina Badrić i Jacques Houdek. Međutim, činjenica je kako su još do prije nekoliko godina angažman estradnjaka stranke debelo plaćale, dok su danas ti iznosi puno manji, a mnogi od njih strankama zaista dolaze iz vlastitih uvjerenja.

Tako je poznati glumac Robert Kurbaša samo jedan u nizu poznatih i slavnih koji je javno podržao Domoljubnu koaliciju.

Capture

Nekoć najpopularniji voditelj HTV-a Oliver Mlakar već duže vrijeme vodi HDZ-ove skupove, a iako će se možda mlađi čitatelji upitati – otkud baš on?, oni stariji sasvim sigurno će se sjetiti da je nekoć zaštitno lice ”Kviskoteke” uz HDZ-ove skupove još od 90-ih godina prošlog stoljeća.

”Rekao bih da sam uz HDZ i profesionalno i iz uvjerenja. Još sam za Tuđmanova vremena vodio njihove skupove’, kazao je za tportal Mlakar te istaknuo kako nikada ne bi vodio skup niti jedne druge stranke.

>>> OGLASILA SE I ANA KARAMARKO: Ovom fotografijom raznježila je mnoge (FOTO)


Komentari