POZNATI DETALJI HORORA NA AUTOCESTI: Auto njemačkih registracija jurio u suprotnom smjeru (FOTO)

Dalibor urukalovic/PIXSELL

Prije dva tjedna također je zabilježena prometna nesreća na ovom dijelu autoceste zbog vožnje u suprotnom smjeru.

Tri hrvatska državljanina, stari 44, 35 i 31 godinu, poginuli su u nedjelju 5:50 sati ujutro u teškoj prometnoj nesreći na autocesti A3 između čvorova Kutina i Novska, u smjeru Novske, piše Jutarnji.

Naime, prema informacijama iz sisačke policije vozač Toyote, njemačkih registracijskih oznaka, vozeći suprotnim smjerom po autocesti,izazvao je direktni sudar s BMW-om zagrebačkih registarskih oznaka koji je išao u smjeru Osijeka, a tek treba utvrditi gdje je započela vožnja Toyote u suprotnom smjeru, da li na odmorištu Lipovljani ili negdje drugdje.

>>> TRI TRAGIČNE SMRTI MOGLE SE SPRIJEČITI?! Prometni stručnjak upozorio: ‘Ovo se moglo predvidjeti!’

U nesreći sudjelovala tri vozila

Nesreća se dogodila na 110. kilometru autoceste kod Ilovskog jezera, a trak autoceste od čvora Kutina do čvora Novska je bio zatvoren za promet pet sati zbog obavljanja očevida.

U strahovitom sudaru poginuli su vozač Toyote (44), te vozač i suvozač u BMW-u, stari 35 i 31 godinu. U nesreći je sudjelovalo još jedno vozilo slovenskih registarskih oznaka, zapravo ono je naletjelo na krhotine automobila koji su sudjelovali u sudaru, te su na vozilu nastala manja oštećenja, ali vozač nije ozlijeđen.

Prije dva tjedna također je zabilježena prometna nesreća na ovom dijelu autoceste, također zbog vožnje u suprotnom smjeru.


Komentari