POZDRAV MATURANATA O KOJEM PRIČA CIJELA HRVATSKA: Zbog njega je razrednicu iz Slavonskog Broda ukorio ravnatelj škole

Nives Romanjek (foto: YT screenshot)

Ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole u Slavonskom Brodu, Luka Mladinović poslao je priopćenje medijima vezano uz sankcije razrednici Nives Romanjek, nakon što su u medije došle slike na kojima njezin razred pozira uz nacistički pozdrav.

“Nakon utvrđivanja svih činjenica i okolnosti te izvršenog razgovora s nastavnicom i roditeljima učenika odlučio sam nastavnici Nives Romanjek izreći pismeno upozorenje na obveze iz radnog odnosa s mogućnošću otkaza ugovora o radu”, istaknuo je.

“Nastavnica od školske godine 2022./2023. više neće moći aplicirati na razredništvo niti jednog razrednog odjela u našoj Školi. Ovim putem upućujem medijima ispriku i žaljenje u svoje osobno ime i u ime Industrijsko-obrtničke škole koju kao ravnatelj zastupam na neprimjerenim verbalnim istupima pojedinih djelatnika naše Škole isprovociranima uzbuđujućim i uvredljivim naslovom objavljenim na portalu SBplus”, naveo je.

Maturanti iz Slavonskog broda (foto: Facebook)

Podsjetimo, sporne fotografije nastale su na posljednji dan škole maturanata. Osudio ih je i izraelski veleposlanik u Hrvatskoj, ravnatelj škole, ali ne i razrednica koja ne vidi ništa sporno u njima. Svojedobno je rekla kako su “neki i digli i lijevu ruku, fotograf ih je pitao koliko su sretni”.


Komentari