POŽAR JE UZROKOVAO OPUŠAK? Nezapamćena tragedija u kojoj su poginuli najbolji prijatelji još uvijek se istražuje

Foto:Damir Spehar/PIXSELL

Najbolji prijatelji, Marijo P. (27) i Luka M. (26), u subotu su jedan pored drugog na tragičan način napustili ovaj svijet. U vikendici u bjelovarskom naselju Puričani izbio je stravičan požar, a vatrogasci su pred zoru pronašli dva beživotna tijela. Dok shrvane obitelji mladića pripremaju sprovod, nezapamćena tragedija još uvijek se istražuje.

Istražitelji još uvijek nisu dokučili u kojem je točno trenutku počelo gorjeti, no nakon provedenog očevida policija je, u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom, isključila mogućnost da je uzrok tehničke prirode, doznaje Jutarnji.

Prema neslužbenim informacijama portala, uvjereni su da je svemu kumovala ljudska radnja, moguće neoprezno odbačeni opušak cigarete u gornjem dijelu vikendice.

Podsjećamo, dojava o požaru stigla je oko 5 sati u nedjelju ujutro. Vatrogasci su stigli na mjesto požara s dva vozila i u kratkom roku ugasili požar.


Nedaleko od vikendice stajao je očajni čovjek naslonjen na auto. U nevjerici je izgovorio kako mu je stradao sin i njegov prijatelj.

Komentari