NAPOKON BEZ GUŽVI I DUGIH ČEKANJA: Već danas možete pristupiti portalu za pacijente

FOTO: www.garzablancarealestate.com

Ispunilo se obećanje dano u Hrvatskom zavodu za zdravstveno osiguranje (HZZO), vjerovali ili ne!

Naime, ako ste korisnik sustava e-Građani, već danas možete pristupiti portalu za pacijente. Tako svome liječniku napišete poruku da vam treba neki lijek, a nakon što on poruku zaprimi, šalje recept u ljekarnu, gdje zatraženi recept možete podignuti u kratkom roku.
Portal će za 10 dana dobiti i svoju mobilnu aplikaciju, koju će u prvoj fazi koristiti oko milijun i pol pacijenata i 1 000 ordinacija iz cijele Hrvatske.

“Mi smo jedva dočekali ovakvo nešto. Nadamo se da će nam ovo doista pomoći jer je otvoren jedan novi kanal komunikacije koji je tako moderan i tako jednostavan za većinu naših pacijenata”, zadovoljan je Hrvoje Tiljak, obiteljski liječnik.

Portal za pacijente oduševio je i same pacijente koji kažu da je ovo praktična i dobra ideja, te da se na taj način uštedi puno vremena i zdrastvenom osoblju i pacijentima.
Ovime se nastoji rasteretiti silne administracije liječnike primarne zdrastvene zaštite i tako omogućiti bolju komunikaciju s pacijentima, piše dnevnik.hr.

Doktor Hrvoje Tiljak smatra da će se ovime osloboditi prostor za pacijente u potrebi koji moraju dolaziti na preglede i kojima moraju posvetiti više vremena.

FOTO: Dnevnik.hr
FOTO: Dnevnik.hr


Komentari