POLICIJA OD SVEGA PERE RUKE! HDZ-ov kandidat za gradonačelnika hvali se jurnjavom u svom Porscheu

Izvor: Facebook

Afere unutar vodećoj stranci više nas i ne šokiraju. Činjenica da pojedinci prolaze nekažnjeno, uskros kršenju zakona, dodatno povećava nepovjerenje građana u politiku čime raste i apolitičnost.

Još jedan slučaj, “bahatog” ponašanja zabilježen je kod HDZ-ovca Marijana Perana. Inače, Peran je kandidat za gradonačelnika Belog Manastira, a  2016. godine postao predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Beli Manastir. Od tada njegova moć samo raste, pa je već iduće godine je došao na poziciju direktora lokalne Stanouprave. Izabran je i za vijećnika u Županijskoj skupštini, a sudjeluje i u radu Odbora za dodjelu priznanja u Belom Manastiru.

Peran se rado hvali na svom Facebook profilu, te često pozira u svoj skupocjenom automobilu marke Porsche Cayenne. Cijena ovog automobila, ovisno o modelu, kreće se između 110 i 230 tisuća eura. No nije to sporno u cijeloj priči već činjenica da se na njegovom profilu našla se fotografija na kojoj se navodno sam Peran hvali jurnjavom automobilom od 230 kilometara na sat 2. veljače 2018. godine.

Fotografija je pobudila zanimanje novinara, no policija u fotografiji ne vidi na temelju čega bi procesuirala kandidata za gradonačelnika.

Kako su za Index potvrdili iz Policijske uprave osječko-baranjske nemaju dovoljno informacija, samo na temelju takve fotografije kako bi krenuli u bilo kakvo procesuiranje.

“Uvidom u fotografiju nije moguće utvrditi elemente poput datuma, lokacije, marke vozila, kao niti identitet vozača koji upravlja sa spornim vozilom, a što je neophodno za procesuiranje prekršaja”, odgovorili su iz policije.


Komentari