POLICIJA NE ZNA GDJE SE NALAZI Švedska manekenka napustila otok kod Rogoznice kojeg je zaposjela?

Isabella (Foto: Josipa Živković/Šibenski portal)

Vijest da 30-godišnja švedska manekenka Isabella Viola Lindblom boravi na nenaseljenom otoku Jaz kod Rogoznice te da rastjeruje posjetitelje zapanjila je cijelu Hrvatsku. Šveđanka je na otok navodno naselila i kokoši.

Ipak, prema posljednjim informacijama koje prenosi Šibenski.hr, Isabella je napustila Jaz nakon što joj je policija izdala rješenje da napusti otok sa svim svojim stvarima u roku od 24 sata.

Stanovnici šokirani

“Ovo traje više od mjesec dana i zapravo nije jasno kako se do sada bizarna situacija nije riješila. Da bilo kome ovakva glupost padne na pamet u Švedskoj, trenutno bi ga zatvorili na psihijatriju” izjavio je jedan mještanin za Šibenski portal. Otok je pust, a Isabella se potpuno raskomotila. Spavala je u mreži razapetoj među stablima, a naručila je i šator.

“Ona trči po Jazu tvrdeći da je to njezin otok, tjera ljude, viče. Sad je tamo stavila i kokoše. Cijela Rogoznica zna za slučaj, ali očito niko ništa ne može”, kazao je jedan stanovnik Rogoznice.

Slučaj komentirala i načelnica Rogoznice

“Cura je očito pukla. Priča se i da govori kako je Hrvatska zemlja u kojoj se može raditi što hoće”, komentirala je jedna mještanka.

O svemu se očitovala i Anita Živković, načelnica Općine Rogoznica, ističući da je komunalni redar nekoliko puta izlazio na teren nakon dojave o neredu na otoku Jaz. Uključila se, kaže, i pomorska policija. “Oni su svoje već odradili izdavši joj rješenje s kaznom i rokom za iseljenje sa otoka. Mi smo obavijestili sve koje smo trebali, jasno i Državnu imovinu jer je otok u vlasništvu države. Problem je što je ona kao europska državljanka zaštićena, a pravi problem stvarajući nered i tjerajući ljude s otoka”, poručila je načelnica.

Komentari