Policija na Dan žena provodi akciju ‘Žene u prometu’. Vozačicama će ukazivati na nužnost poštivanja prometnih propisa

Prometna policija, ilustracija, (Foto: Ronald Gorsic/CROPIX)

U povodu Međunarodnog dana žena, policija je pripadnicama ljepšeg spola odlučila uručiti  vrlo zanimljivu čestitku. Naime, na stranici Općine Marija Gorica najavljena je preventivna akcija policije pod nazivom “Žene u prometu”.

Preciznije, napisali su kako će ženama ukazivati na nužnost poštivanja prometnih propisa, a one koje budu poštivale prometne propise bit će nagrađene.

Objavu sa stranice Općine Marija Gorica prenosimo u cijelosti.

“Akcija Žene u prometu

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, 8. ožujka 2021. godine policijski službenici Policijske postaje Zaprešić u suradnji sa Vijećima za prevenciju Grada Zaprešića i Vijećem za prevenciju Općine Marija Gorica, navedenog dana provesti će preventivnu akciju ŽENE U PROMETU!, koja je usmjerena spram žena u prometu.

Tom prilikom ženama će se ukazivati na nužnost poštivanja prometnih propisa, dok će one koje poštuju prometne propise biti prigodno nagrađene od strane predstavnika lokalne samouprave i policije. LOKACIJA: MARIJA GORICA, Trstenik, ispred DV Bambi, ulica Ante Kovačića u vremenu od 15,00 do 16,00 sati”, piše na webu Općine.

Policajci već godinama imaju akciju u kojoj 8. ožujka daruju ruže vozačicama koje zaustave, no do sada takve akcije nisu bile najavljivane na ovakav način.

 


Komentari