POLEDICA NA CESTAMA: Prilagodite brzinu vožnje

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Kolnici su mokri i skliski, a moguća je i poledica.

Zbog očevida prometne nezgode na Jadranskoj magistrali (D8) između Novog Vinodolskog i Povila vozi se jednim trakom, naizmjence.

 

Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.
Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, osobito na mostovima i nadvožnjacima te održavaju sigurnosni razmak između vozila.
Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb zbog radova na vijaduktu Svilno (u duljini od oko 2 km) vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika, a kroz tunel Rožman Brdo u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom.
Do 12 sati na riječkoj obilaznici (A7) , zbog radova od tunela Katarina  do nadvožnjaka Kozala smjeru GP Rupa vozi se jednim trakom.

Danas zbog radova vozit će se jednim kolničkim trakom, uz ograničenje brzine na autocesti A7 između čvorova Orehovica i Draga u smjeru Krka te čvorova Sveti Kuzam i Hreljin u oba smjera.

Zbog radova do 23. prosinca između 8:00 i 16:00 sati, vozit će se uz privremenu prometnu regulaciju semaforima na državnoj cesti DC1 u Kninu.
Do 22.prosinca  zbog redovitog održavanja državne ceste DC1 Knin – Sinj zatvorena je dionica od Hrvaca do Sinja. Obilazak za osobna vozila: županijskim cestama Ž6105 Hrvace-Rumin i Ž6082 Siverić (D33)- Vrlika-Ježević-Bajagić-Otok-Grab-D220 te državnom cestom D219 DC1 (Hrvace) – Rumin – Bajagić – Obrovac Sinjski – DC1 (Sinj), a za teretna vozila s ili bez prikolice čija ukupna masa prelazi 3,5 tone državnim cestama DC33, DC56 i DC1 Knin-Drniš- Muć- Klis-Grlo-DC1Sinj.

Od 22:00 sata do ponoći, zbog izvanrednih radova u tunelu Sveti Rok, na autocesti A1, u smjeru Zagreba, prekidat će se promet tri puta po 15 minuta.

 

 


Komentari