‘POKLOPILA’ MILANOVIĆA: Jadranka Kosor na Twitteru poslala predsjedniku oštru poruku

Foto: commons.wikimedia.org

Jadranka Kosor, bivša hrvatska premijerka, na svojem se Twitter profilu, gdje je inače prilično aktivna, osvrnula na riječi predsjednika države Zorana Milanovića koji je u srijedu bio u obilasku Petrinje i potresom pogođenih područja, a dotaknuo se, između ostalog, i poslijeratne obnove.

Predsjednik je zaključio da to nije bilo profiterstvo, nego “kokošarenje” i “naša sramota” te da on ne vidi prostor za istragu. No, s njim se ne slaže bivša premijerka.

“Nema smisla istraživati poslijeratnu obnovu jer da je to bilo kokošarenje, smatra PRH. Tako se ne brani pravna država i vladavina prava. Tako se ne hrabri ljude koji su ostali bez svega i još vjeruju u pravdu”, napisala je Jadranka Kosor na svom Twitteru.

Spomenuo je predsjednik i Pleter, koji na tom području od ovog tjedna kuha obroke za stanovništvo i volontere. “Pleter ne radi besplatno. To je firma koja je izvučena iz MORH-a, da ljudi ne bi dobili otkaze, a koja s MORH-om radi određene poslove. To je mala firma, ali ne radi besplatno”, rekao je Milanović.


Komentari